Chat shqiptar ne
Chato Shqip

Bisedo ne Chat Shqiptar e argetohu me vajza dhe djeme nga Shqiperia & Kosova.

Shijoni bisedimin ne Chat me telefon tashme edhe nga telefoni ose tableta juaj, duke klikuar Mobile Friendly

Bisedoni ne Chat Shqiptar me Femra ose ne Chat Shqiptar me Meshkuj nga Amerika, Anglia, Maqedonia, Greqia, Gjermania, Suedia, Serbia etj... ne kete faqe interneti.

Zgjidh nje Pseudonim Vajze ose nje Pseudonim Djali dhe argetohu ne Chat. Ne kete chat mund te hyni Me Telefon ose dhe Me Flash nga PC,Laptop.

Bisedimi ne chat me ose pa kamer ju jep mundesine te njihni njerez te tjere dhe te shkembeni mendime te ndryshme , te diskutoni rreth cdo teme ne dhomen Kryesore #Shqiperia.

Ne Chatin tone mund te hyni me MiRC client: /server irc.Fajtori.com , gjithashtu dhe nga webfaqet: TopAlbania.org - ChatoShqip.com - Fajtori.com - ForumiVirtual.com. Ju mirepresim dhe ju falenderojme per kohen tuaj.

ChatoShqip.com u ndertua per arsye te kerkimit te vazhdueshem te bisedave dhe njohjeve online ne nje chat Shqiptar.
Nuk eshte e thene se, bisedimi ne nje Chat Shqipetar nuk do te sjelle njohjen e nje shoku apo nje shoqeje te mire, ndoshta edhe me shume se kaq!
Kultura dhe karakteri i cdo njeriu verehet nga fjalet dhe sjellja e tij.